Ajacieden in het buitenland #8: Matthijs de Ligt eindelijk terug bij Juventus

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax wist afgelopen weekend gemakkelijk te winnen van Heracles en uit te lopen op de gevaarlijkste concurrenten voor de titel, maar hoe ging het met de ex-Ajacieden in het buitenland?

Paris Saint-Germain

Mitchell Bakker stond voor het eerst in een aantal wedstrijden niet in de basis bij koploper Paris Saint-Germain, wel mocht hij invallen met nog een klein half uurtje te spelen. Helaas voor hem en de PSG-fans liep het echter niet goed af voor de ploeg uit Parijs; AS Monaco wist met 3-2 te winnen na een 0-2 achterstand.

Club Brugge

Noa Lang is in vorm bij zijn nieuwe werkgever en dat liet hij zaterdag opnieuw zien. Hij scoorde met een omhaal de winnende tegen KV Kortrijk en speelde 76 minuten mee.

Juventus (& Cagliari)

Matthijs de Ligt maakte zaterdag zijn eerste minuten van het seizoen na een schouderblessure. De verdediger stond in de basis bij Juventus tegen Cagliari, waar Marin ook aan de wedstrijd begon. De ‘Golden Boy’ van 2018 speelde 90 minuten mee en wist met 2-0 te winnen, Marin werd een kwartier voor tijd gewisseld.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajacieden-in-het-buitenland-8-matthijs-de-ligt-eindelijk-terug-bij-juventus/