Wie treffen Ajax en PSV nog in restant Eredivisie?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Na de nederlaag bij AZ (1-0) heeft Ajax het winnen van de landstitel niet meer in eigen hand. Een zege op PSV in de volgende speelronde is nu noodzakelijk om de hoop op een nieuw landskampioenschap in stand te houden. Mocht Ajax winnen, ligt alles weer open en om die reden is het interessant om naar het resterende programma van beide titelkandidaten te kijken.

Speelronde 27:

Zondag 31 maart (16.45 uur): Ajax - PSVOp zondag 31 maart, 16.45 uur, zal Ajax er alles aan moeten doen om in de eigen Johan Cruijff ArenA te winnen van PSV. Mocht dat lukken, komt Ajax op twee punten van de Eindhovenaren en is de titelstrijd weer volledig open. Bij een gelijkspel of een verliespartij ziet het er wel heel somber uit voor de Amsterdammers. De cijfers van het Ajax onder trainer Erik ten Hag spreken tot nu toe niet in Amsterdams voordeel. Twee keer werd het 3-0 voor PSV, al waren beide wedstrijden wel in Eindhoven.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/120529/wie-treffen-ajax-en-psv-nog-in-restant-eredivisie