Ajax geeft 31 namen op voor voorronde CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft bij de UEFA een lijst met 31 spelers doorgegeven voor de voorronde van de Champions League. De selectie kent weinig verrassende namen. Wel heeft trainer Peter Bosz talenten Indy Groothuizen, Deyovaisio Zeefuik, Matthijs de Ligt, Abdelhak Nouri en Carel Eiting laten opnemen in de 31-koppige lijst, terwijl ook Sheraldo Becker behoort tot de selectie.

Uiteindelijk zal Bosz zijn wedstrijdselectie voor de duels in de voorronde van de Champions League nog wel moeten inkorten tot achttien man. Ajax heeft verder twaalf spelers toevoegd aan de B-lijst, wat betekent dat er negentien spelers op de A-lijst staan. Op de B-lijst mogen spelers staan die 21 jaar of jonger zijn en minimaal drie jaar gespeeld hebben bij Ajax. Aanwinst Davinson Sanchez ontbreekt vanwege zijn deelname aan de Copa Libertadores nog op deze lijst.Ajax speelt aankomende dinsdag om 20.45 uur in eigen huis tegen PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League. Een week later, op woensdag 3 augustus, speelt men de return.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97872/ajax-geeft-31-namen-op-voor-voorronde-cl