Indy Groothuizen

'De keuze voor Kotarski is Ajax' goed recht'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In januari van het vorige kalenderjaar zat tienvoudig jeugdinternational Stan van Bladeren nog op de bank bij het thuisduel van Ajax 1 met sc Heerenveen. Woensdag, anderhalf jaar na dato, loopt de goalie geruisloos uit zijn contract. Voorbijgestreefd door zijn concurrentie moet de 22-jarige de spreekwoordelijke handdoek in de ring gooien. Althans, bij Ajax. Van stoppen en een maatschappelijke carrière najagen wil Van Bladeren namelijk nog niets weten. Via een omweg moet en zal de keeper het hoogste niveau halen.

Jong Oranje wint ruim; Kluivert komt niet van bank af

Bron: www.ajaxlife.nl

Het trainingspak bleef aan. © Pro Shots

Je voeten laten spreken is nogal lastig als het seizoen er op zit. Voor Justin Kluivert, momenteel hoofdrolspeler in een heuse transfersoap, diende zich vrijdag alsnog een mogelijkheid aan om te laten zien wat hij waard is. Maar Kluivert, hoewel geselecteerd voor Jong Oranje, kwam in een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Bolivia niet van de bank af.

Drie debutanten bij Jong Oranje

Bron: www.ad.nl

De selectie van Jong Oranje voor de oefenwedstrijden tegen Bolivia en Paraguay telt drie debutanten. Ferdi Kadioglu van NEC, Indy Groothuizen van ADO Den Haag en Javairo Dilrosun (Manchester City/Hertha BSC) zijn voor het eerst opgeroepen door bondscoach Art Langeler.

Pages

Subscribe to Indy Groothuizen