Selectie Ajax voor duel met NAC Breda

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer heeft voor aankomend duel tegen NAC Breda achtien spelers geselecteerd. Kersverse Ajacied Niklas Moisander is voor het eerst opgenomen in de selectie, en zal dus zijn debuut maken bij Ajax. Kolbeinn Sigthórsson is geblesseerd geraakt aan zijn schouder en zit niet in de selectie voor het duel met NAC. Het is nog niet bekend hoe lang hij uitgeschakeld is. Ook Theo Janssen, die in de belangstelling staat van Vitesse, is niet geselecteerd. Voor Eyong Enoh (knie) komt de wedstrijd nog veel te vroeg.

Poulsen is nog niet inzetbaar, omdat hij eerst wat wedstrijdritme zal moeten krijgen. DeBoer denkt dat de verdedigende middenvelder pas na de interlandperiode, begin September, inzetbaar is. Dus zal hij ook de wedstrijd tegen sc Heerenveen missen volgende week.

Sulejmani revalideerde de afgelopen maanden van een knieoperatie. Hij zal zaterdag tegen NAC op de bank beginnen. Gregory van der Wiel krijgt op de rechtsbackpositie de voorkeur boven Ricardo van Rhijn. “Ik heb tegen hem gezegd: we gunnen je echt een mooie transfer, mits het bedrag goed is. Hij kan zaterdag aan de mensen laten zien dat hij er klaar voor is.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/selectie-ajax-voor-duel-met-nac-breda/