Selectie Ajax voor bekerduel met VV Noordwijk

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer heeft voor het bekerduel met Noordwijk achttien spelers gekozen die Ajax naar de volgende ronde van de KNVB-Beker moeten schieten. In vergelijking met vorige week tegen PSV zien wij een aantal wijzigingen, zo valt de lezen op de site van Ajax.

Jasper Cillessen zal het Amsterdamse doel gaan verdedigen. Frank de Boer heeft ervoor gekozen om Kenneth Vermeer een wedstrijd rust te geven. Ook Kolbeinn Sigthórsson hoeft een wedstrijd niet in actie te komen. De IJslandse spits kampt de laatste weken al met kleine pijntjes, dus De Boer zal geen risico’s nemen.

Nicolai Boilesen, Vurnon Anita en Miralem Sulejmani moeten door blessures ook de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Hetzelfde geldt voor Eyong Enoh en Lorenzo Ebecilio die beiden geschorst zijn.

Nieuwkomer in de selectie is Lesley de Sa. De vleugelspeler speelt momenteel in de A1 van Ajax en zal voor het eerst aansluiten bij de wedstrijdselectie. De andere jongelingen zijn verdediger Ricardo van Rhijn en rechtsbuiten Jody Lukoki. Beiden talenten komen van Jong Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/selectie-ajax-voor-bekerduel-met-vv-noordwijk/