Dmitri Bulykin

Blessuregolf bij Ajax: training of toeval?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De afgelopen weken lijken de spelers van Ajax met bosjes om te vallen. Binnen korte tijd moesten maar liefst zeven Ajacieden worden afgevoerd naar de ziekenboeg. Vooral in de verdediging wordt het voor Marcel Keizer een steeds grotere puzzel om fitte spelers op te stellen. De vraag is dus: Ligt dit aan de manier van trainen of is de blessuregolf puur gebaseerd op toeval?

Onze Trots: 'Altijd uitstralen dat we de beste zijn'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 6: Frank van der Lende, radio-dj bij 3FM.

Uit het Oog: 'Het kwam er gewoon niet uit'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de rubriek 'Uit het Oog' spreekt Ajax Showtime met oud-Ajacieden die hun sporen tegenwoordig elders achterlaten. Uit het oog dus, maar niet uit het hart. In deel 29 Victor Sikora, de behendige buitenspeler die nooit zijn potentie kon waarmaken.

In de zomer van 2002 werd de in Deventer geboren Victor Sikora voor een slordige vier miljoen naar Ajax gehaald. De vleugelspits had bij Vitesse indruk gemaakt en had inmiddels een paar interlands achter zijn naam staan. Sikora was de enige, dure aankoop die zomer, waardoor iedereen meteen extra op hem lette.

Column: 1 op 2 spitsen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Veel Ajax-fans zullen het wel herkennen: je staat in de kroeg met je vrienden en op een gegeven moment verandert het gespreksonderwerp naar miskopen en/of mislukte spelers van Ajax. In het bijzonder: mislukte spitsen. De ene na de andere naam vliegt over tafel, je stookt elkaar op en de namen die de revue passeren worden gekker en gekker. Gierend van het lachen proesten gespreksdeelnemers namen uit van spitsen die te boek staan als miskleun.

Pages

Subscribe to Dmitri Bulykin