Aras Özbiliz

Willem II en Aras Özbiliz per direct uit elkaar

Bron: www.ad.nl

Willem II heeft per direct afscheid genomen van Aras Özbiliz, die op 30 maart in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard weigerde in te vallen. Om die reden kreeg hij een disciplinaire straf opgelegd en miste hij dinsdag het uitduel met Heracles. De Tilburgse club ging het gesprek aan met de 29-jarige Armeniër. Dat leidde uiteindelijk tot de breuk.

Anita: “Vreemd om de Arena binnen te stappen als tegenstander van Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In 2012 verliet Vurnon Anita Ajax voor Newcastle United. Zaterdagavond keert hij voor het eerst terug in de Johan Cruijff Arena: “Het zal vreemd zijn om de Arena binnen te stappen als tegenstander van Ajax. Dit wordt de eerste keer”, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Na een periode bij Newcastle United is hij via Leeds United nu neergestreken bij Willem II. In Tilburg werd hij herenigd met een oud-ploeggenoot van Ajax: Aras Özbiliz. “Jammer dat hij geblesseerd is. Het zou mooi zijn geweest om samen met hem terug te keren in de Arena”, aldus Anita.

‘Ze hebben in Amsterdam veel meer kapitaal en ook vaak arrogantere jongens’

Bron: www.voetbalzone.nl

Vurnon Antia, Aras Özbiliz, Damil Dankerlui, Adrie Koster en Gery Vink zijn allemaal werkzaam bij Willem II én hebben allemaal een verleden bij Ajax. De Tilburge club werd eerder al bestempeld als ‘het Ajax van het Zuiden’, een term die Co Adriaanse, oud-trainer van beide clubs, niet heeft bedacht, zo verzekert hij in gesprek met het Brabants Dagblad.

Blessuregolf bij Ajax: training of toeval?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De afgelopen weken lijken de spelers van Ajax met bosjes om te vallen. Binnen korte tijd moesten maar liefst zeven Ajacieden worden afgevoerd naar de ziekenboeg. Vooral in de verdediging wordt het voor Marcel Keizer een steeds grotere puzzel om fitte spelers op te stellen. De vraag is dus: Ligt dit aan de manier van trainen of is de blessuregolf puur gebaseerd op toeval?

Pages

Subscribe to Aras Özbiliz