[Update] Ajax rekent op Younes richting PAOK

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax zal dinsdagmiddag met 26 spelers afreizen naar Zuid-Frankrijk, waar het zijn laatste twee oefenduels zal spelen in de voorbereiding op het komende seizoen. Opvallende naam in de selectie van trainer Peter Bosz is die van verdediger Terry Lartey-Sanniez. Verder reizen ook Damil Dankerlui en Sheraldo Becker mee, terwijl ook Matthijs de Ligt en Richaïro Zivkovic nog altijd tot de groep behoren. Dit maakt de Amsterdamse club bekend via Ajax.nl.

Het duo Davinson Sanchez (Copa Libertadores) en Arek Milik (vakantie na EK) ontbreekt nog, terwijl Amin Younes (lichte liesklachten), Lasse Schöne (lichte knieklachten), Ricardo van Rhijn (vertrekt naar Club Brugge) en Thulani Serero (geblesseerd en mag weg) eveneens afwezig zijn. Ajax speelt woensdagmiddag om 15.00 uur tegen AS Béziers, dat uitkomt op het derde niveau in Frankrijk. Om 20.00 uur speelt Ajax vervolgens tegen Olympique Marseille. De verwachting is dat tegen eerstgenoemde club Bosz met zijn wisselspelers zal spelen, waarna de basisploeg tegen Olympique Marseille zal starten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97815/update-ajax-rekent-op-younes-richting-paok