Ajax worstelt uurtje met BV Veendam (VIDEO'S)

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Op een avond dat het thuispubliek nog maar eens onvoorwaardelijk de liefde verklaarde aan Johan Cruijff worstelde Ajax een uur lang met BV Veendam. Invaller Mido, Luis Suarez en Christian Eriksen loodsten de titelverdediger alsnog naar de achtste finales van het nationale bekertoernooi (3-0).

''Johan Cruijff wie kent hem niet, Johan Cruijff, Johan Cruijff is een echte Ajacied'', klonk het regelmatig door de met 22.559 toeschouwers redelijk gevulde ArenA. De fans lieten met hun muzikale ode aan de legendarische nummer veertien merken dat ze ook bezorgd zijn over de toekomst van de Amsterdamse club.

Volgens Cruijff is het allemaal heel simpel en moet de hele leiding van de huidige nummer drie van de eredivisie opstappen. Hij wil ook dat het eerste elftal van Ajax weer zo snel mogelijk met buitenspelers gaat voetballen. Alles wat Cruijff vindt en roept, is groot nieuws in Amsterdam. De oude meester krijgt echter niet altijd zijn zin.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113254/Ajax_worstelt_uurtje_met_BV_Veendam__VIDEO_S_.html