Teemu Tainio

Nieuws: Foto: trefzekere Litmanen wint van Ronald de Boer

Bron: www.ajaxlife.nl

Jari Litmanen heeft een hoofdrol gespeeld tijdens een bijzondere wedstrijd in Finland. De 'respect-game' was een eerbetoon aan Finse voetbalhelden die terugkijken op een mooie carrière. Uiteraard was Litmanen van de partij, net als Teemu Tainio trouwens. Litmanen, de nummer tien, voor altijd Ajacied, scoorde twee keer. Ronald de Boer wilde - het werd 4-2 voor de Finnen - graag met zijn oud-ploeggenoot op de foto. Ronald, neem je Jari mee terug naar De Toekomst?

Tussentijdse verklaring AFC Ajax

Bron: ajax1.nl

AFC Ajax NV maakt bekend dat de club vanaf het begin van dit boekjaar, 1 juli 2010 tot en met het derde kwartaal, dat loopt tot en met 31 maart 2011, een vennootschappelijke omzet kende van € 69,5 miljoen. Het vennootschappelijke operationele resultaat na het derde kwartaal was € 6,5 miljoen, het resultaat voor belasting bedraagt € 16,3 miljoen positief.

De verwachting voor het hele seizoen is dat operationele en netto winst zal worden gerealiseerd.

Tainio verlaat Ajax alweer

Bron: www.ajaxupdate.nl

Teemu Tainio gaat alweer vertrekken uit Amsterdam. De Fin vertrekt per direct naar Amerika, waar hij gaat spelen voor de New York Red Bulls. “We hebben hem vastgelegd”, bevestigt trainer Hans Backe. “Teemu is echt een topspeler. Ik ken zijn kwaliteiten nog van zijn periode bij Tottenham Hotspur en Sunderland, hoewel hij bij Ajax niet [...]

‘Het waren 51 fantastische minuten’

Bron: ajax1.nl

Teemu Tainio heeft zijn periode bij Ajax afgesloten. De Fin vertrekt per direct naar de Verenigde Staten, waar hij gaat spelen voor de New York Red Bulls.

“We hebben hem vastgelegd”, bevestigt trainer Hans Backe. ”Teemu is echt een topspeler. Ik ken zijn kwaliteiten nog van zijn periode bij Tottenham Hotspur en Sunderland, hoewel hij bij Ajax niet veel speelde.”

De 31-jarige Tainio werd door Martin Jol naar Amsterdam gehaald, maar kwam in de competitie niet verder dan 51 speelminuten. Wel stond hij in de Champions League tegenover Real Madrid en AC Milan.

Tainio alweer vertrokken bij Ajax

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Teemu Tainio maakt de overstap van Ajax naar New York Red Bulls. Dat meldt de Amerikaanse club op zijn website. De 31-jarige Fin kwam op 31 augustus transfervrij naar Amsterdam, op voorspraak van toenmalig trainer Martin Jol. Bij de hoofdstedelingen kwam hij echter maar tot 51 minuten in de Eredivisie en drie bekerwedstrijden.

Tainio kwam eerder uit voor FC Haka, Auxerre, Tottenham Hotspur, Sunderland en Birmingham City. Hij speelde 52 wedstrijden in het Finse nationale elftal.

Onrust bij Ajax nog niet weg

Bron: ajax1.nl

Even nadat Johan Cruijff vorige week bekend had gemaakt dat hij het technische beleid van Ajax gaat doorlichten, liet Marco van Basten voor het eerst sinds zijn vertrek als hoofdtrainer in mei 2009 echt van zich horen. De voormalig topspits en bondscoach haalde genadeloos uit naar de huidige beleidsmakers van de Amsterdamse club. 

Pages

Subscribe to Teemu Tainio