Deze vijf maken de meeste indruk bij Jong Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de rubriek 'Blik op Jong Ajax' (BoJA) zoomt Ajax Showtime regelmatig in op Jong Ajax, het beloftenelftal van Ajax dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

De jaarwisseling ligt pas vier dagen achter ons als Jong Ajax alweer aan de tweede seizoenshelft begint. De Amsterdamse beloften gaan dinsdagavond op bezoek bij TOP Oss. Aangezien het eerste pas vijf dagen later in actie komt, is het voor Mitchell van der Gaag te hopen dat iedereen in zijn alsmaar fluctuerende selectie inzetbaar is. En dan met name de vijf uitblinkers van de afgelopen maanden.

In totaal deden er tot dusver 32 spelers mee bij Jong Ajax dit seizoen. Sommigen van hen kwamen een keer in actie, anderen speelden alle duels. De een had veel tijd nodig om te wennen aan het seniorenvoetbal, de ander was een grote verrassing in de goede zin van het woord. Op wie viel het oog in de eerste seizoenshelft? 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/136893/deze-vijf-maken-de-meeste-indruk-bij-jong-ajax