Ajacieden in het buitenland #5: Teleurstellend weekend Donny van de Beek

Naast een historische 0-13 overwinning van Ajax zijn er natuurlijk weer een hoop oud-Ajacieden in actie gekomen dit weekend in het buitenland. De Premier League, La Liga en de Serie A; alles komt voorbij.

Manchester United & Chelsea

Manchester United nam het afgelopen zaterdag op tegen Chelsea, wat betekent dat Donny van de Beek en Hakim Ziyech elkaar weer tegenkomen! Helaas beginnen beide op de bank. Ziyech mocht 9 (!) minuten invallen bij de bezoekers, terwijl Van de Beek helemaal geen minuten maakte. Voor beide middenvelders is het tot nu toe geen lekker begin aan hun nieuwe avontuur. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

FC Barcelona

Frenkie de Jong en Sergiño Dest staan beide in de basis bij het FC Barcelona van Ronald Koeman voor de Clásico. Beide spelers speelden volgens fans en pers een goede wedstrijd, maar ze konden de 1-3 nederlaag niet voorkomen tegen het machtige Real Madrid.

Paris Saint-Germain

Mitchell Bakker stond opnieuw in de basis bij de ploeg uit Parijs en hij speelde de hele wedstrijd. PSG wist het duel tegen Dijon FCO met 4-0 te winnen.