Hoe De Wit zijn Ajax-leven blijft herinneren

Bron: www.ajaxshowtime.com

Sinds zijn komst naar Ajax in 2006 gaf Dani de Wit elke dag van de week alles om te bereiken wat hij wilde bereiken. Dat lukte: tomeloze inzet werd beloond met talloze titels. Legio prijzen in de jeugd, het kampioenschap in de Jupiler League, de KNVB Beker, de Johan Cruijff Schaal en het kampioenschap in de Eredivisie. Het staat allemaal op het palmares van De Wit. Maar één ding bleef uit: perspectief op een basisplaats in Ajax 1, en dus vertrok de middenvelder voor het sluiten van de markt naar AZ.

De Wit speelde een week geleden zijn laatste minuten in een Ajax-shirt. Na een periode van dertien jaar is de voetballer geen Ajacied meer. Aan de hand van een aantal belangrijke momenten kijken we terug op een lange periode, waarin De Wit werd gevormd tot de voetballer die hij vandaag de dag is. Schaarse dieptepunten worden teniet gedaan door vele hoogtepunten. De desbetreffende data die horen bij de memorabele momenten worden aan De Wit voorgelegd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/125327/hoe-de-wit-zijn-ajax-leven-blijft-herinneren