Johan Cruijff Schaal

Ten Hag en Ajax zijn pak slaag tegen PSV niet vergeten: ‘Het is payback-time’

Bron: www.ad.nl

Ajax treft concurrent PSV zondag alweer voor de vijfde keer in 2021. De twee eredivisieduels eindigden na een achterstand van de koploper onbeslist. In de kwartfinale van de KNVB-beker was Ajax de rivaal de baas, maar in de laatste onderlinge kraker, in de strijd om de Johan Cruijff-schaal, kreeg de kampioen een pak slaag die trainer Erik ten Hag en spelers niet zijn vergeten.

Van Hooijdonk verdedigt Haller: "Ik vind dat ook niet terecht"

Bron: source

Pierre van Hooijdonk is het niet eens met de kritiek op Sébastien Haller. Ajax nam de 27-jarige spits zeven maanden geleden voor een recordbedrag van 22,5 miljoen euro over van West Ham United, maar onomstreden is Haller nog altijd niet. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal werd pijnlijk duidelijk dat de Ivoriaan de harten van de Amsterdamse fans nog niet heeft veroverd: toen hij na een uur werd gewisseld, klonk gejuich vanaf de tribunes.

Hoge verwachtingen rondom Berghuis

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Steven Berghuis, onlangs overgenomen van aartsrivaal Feyenoord, heeft zich in zijn eerste twee officiële wedstrijden in een Ajax-tenue nog niet nadrukkelijk weten te onderscheiden. Zo leverde Berghuis tegen PSV, in de strijd om de Johan Cruijff-Schaal, geen goal of assist. Zijn competitie-debuut verliep gelukkig beter. In de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen NEC, wist Berghuis in de 39e minuut Dusan Tadic in stelling te brengen. Hierdoor kon de Serviër voor het winnende doelpunt zorgen.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff Schaal