A1

Dak van ADO Den Haag-stadion waait los door storm Eunice: ‘Blijf uit de buurt, situatie is levensgevaarlijk’

Bron: www.ad.nl

Het Cars Jeans stadion van ADO Den Haag is vrijdagmiddag door harde windstoten zwaar beschadigd geraakt. De beplating van het stadion, dat langs het knooppunt van de A12 en A4 ligt, laat op meerdere plekken los. Grote delen beplating waaien over straat wat zorgt voor een gevaarlijke situatie. ,,Blijf uit de buurt”, luidt het advies van Veiligheidsregio Haaglanden.

Video: Kale en Kokkie en Ajax is kampioen

Bron: ajaxfanzone.nl

Kale en Kokkie zijn uiteraard blij met de schaal maar hebben toch een dubbel gevoel over het seizoen. Ze vrezen dat de komst van Berghuis geen geintje is. Iedereen van het Ajax krijgt veren in de kont en zelfs Erik ten Hag komt er positief vanaf. Ze stellen voor om De Klassieker maar met de de A1 of het dames-elftal te spelen.

De Golden Boys: 'Geen succesverhaal, maar verhaal van de triestigheid'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Een kampioenschap in februari, PSV (8-0) en Feyenoord (11-3) die vernederd werden en buitenlandse teams die op toernooien werden weggevaagd: de A1 van Ajax in het seizoen 1997/1998 leek een enorm veelbelovende lichting, maar uiteindelijk liep alles anders. Alleen Andy van der Meijde slaagde uiteindelijk in Ajax 1, terwijl een groot talent als Pascal Heije in een zwart gat belandde.

Pages

Subscribe to A1