Profiel Keizer: Duidelijk op alle vlakken

Bron: www.ajaxshowtime.com

Op 2 juni 2016 kijken twee voormalig Ajax-voetballers met gemoedelijke blikken naar de camera. Marcel Keizer is net gepresenteerd als nieuwe trainer van Jong Ajax en Dennis Bergkamp leidt de kale coach rond op Sportpark de Toekomst, het jeugdcomplex van Ajax waar Keizer met zijn ‘Ajax 2’ het komende seizoen op vrijdag- en maandagavonden zijn thuiswedstrijden afwerkt.  

Keizer werd door Bergkamp aangedragen bij het Technisch Hart. De sierlijke voetballer van weleer had de carrière van zijn vriend gevolgd, was onder de indruk en zag hem als perfecte vervanger van Jaap Stam, die naar het Engelse Reading vertrok. De aanstelling van de oud-coach van Telstar, FC Emmen en Cambuur Leeuwarden was er een voor heden en toekomst met een dubbele bedoeling. Ten eerste omdat Keizer (toen al) een potentiële opvolger was van Peter Bosz over pak 'm beet drie seizoenen. Daarnaast omdat hij bij Jong Ajax letterlijk met de toekomst van zijn werkgever aan de slag ging. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105570/profiel-keizer-duidelijk-op-alle-vlakken