Piet Keizer

Ajax maakt compensatieregeling seizoenkaarthouders bekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Seizoenkaarthouders hebben dinsdag van Ajax bericht gekregen over compensatie voor hun seizoenkaart. Ajax gaf bij de start van het seizoen al aan dat seizoenkaarthouders gecompenseerd zouden worden voor alle wedstrijden waar ze niet bij konden zijn.

Voor supporters die voor minimaal 35 procent afzien van compensatie, ligt er een uniek Ajax-jack klaar. Het jack is speciaal hiervoor gemaakt en is geïnspireerd op het iconische rode Ajax-jack uit de jaren ’70 wat door spelers als Johan Cruijff, Piet Keizer en Sjaak Swart met trots werd gedragen.

Barry Hulshoff op 73-jarige leeftijd overleden

Bron: ajaxfanzone.nl

Barry Hulshoff is afgelopen zondag op 73-jarige leeftijd overleden. De oud-verdediger was korte tijd ziek en die laatste strijd heeft hij moeten verliezen. Barry speelde als basisspeler met Johan Cruijff, Piet Keizer en Johan Neeskens en won in ’71, ’72 en 1973 de Europa Cup I. Hij won vier keer de KNVB-beker, zeven landstitels, twee Europese Super Cups en de wereldtitel. Barry speelde van 1966 tot 1977 voor Ajax en scoorde zeventien maal in 283 wedstrijden. Wij wensen vrienden en nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

 

Sfeerverslag: 'Van onze lichting brak haast niemand door'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is zaterdagmiddag als het rondom de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA steeds drukker wordt. Enkele toeristen, die zojuist een shirtje in de fanshop hebben gekocht of die een rondleiding door het stadion hebben gedaan, kijken verbaasd om zich heen. Wie zijn al die oudere mensen? Zijn het oud-spelers van Ajax? Nou, inderdaad, dat zijn ze. Jeugdspelers die tussen 1969 en 1979 in de jeugdopleiding van Ajax hebben gespeeld verzamelen zich in de Johan Cruijff ArenA voor een reünie. Het betreft de tweede editie, de vorige was vijf jaar geleden.

Bijzondere spullen ontvreemd na inbraak bij weduwe Keizer

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is heel treurig dat Keizers spullen zijn gestolen... © Pro Shots

Ontzettend treurig, maar waar: er is ingebroken bij de weduwe van Piet Keizer. Bij die inbraak zijn diverse waardevolle spullen gestolen die aan Keizer toebehoren. De familie roept iedereen op ogen open te houden voor het geval de spullen worden aangeboden.

Er zijn ringen en sieraden gestolen, maar bijvoorbeeld ook het zeldzame herenhorloge – hiervan zijn er slechts een paar in omloop – en zelfs de pet van Keizer, die vorig jaar op 73-jarige leeftijd kwam te overlijden.

‘Salo, zeg eens eerlijk, wat doen jullie met de spelers?’

Bron: www.ajaxlife.nl

Verzorger Sallo Muller en aanvoerder Piet Keizer. © SV Ajax/Guus de Jong

Salo Muller was verzorger van het gouden Ajax in de jaren zeventig. In zijn nieuwe boek Mijn Ajaxjaren vertelt hij over de verhalen dat de club kampioen werd op doktersrecept. Met doping dus.

“Salo, wat ik doe is volkomen correct. Ze komen bij mij met een klacht. Het zijn patiënten en die geef ik dan een medicijn. Noem jij dat dan doping, ik noem het anders," aldus dokter Rolink.

Pages

Subscribe to Piet Keizer