Ajax in boeiend duel gelijk tegen PSV

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zondagmiddag gelijkgespeeld tegen PSV. In eigen huis bracht Davy Klaassen de nummer twee van de Eredivisie op voorsprong, maar uitgerekend Siem de Jong zorgde voor de gelijke stand: 1-1. 

Ajax begon fel aan het duel met PSV, maar de Amsterdammers moesten gauw tegenslagen incasseren. Door toedoen van Andrès Guardado moesten Kasper Dolberg en Anwar El Ghazi vroegtijdig het veld verlaten.

De een door een ijsbeentje, de ander door een (ogenschijnlijk) nare rugblessure. Vaclav Cerny en Mateo Cassierra vervingen het duo en dat bracht Ajax geen minder voetbal. Onder leiding van Davy Klaassen, die drukzette, duels won, passte, en kansen creëerde, ging Ajax op zoek naar een voorsprong.

De Amsterdamse club had volledige controle en kreeg kansen via Cassierra, Klaassen en Younes. Aan de overkant was Luuk de Jong een keer dichtbij een treffer, maar zijn kopbal werd makkelijk gepakt door André Onana.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/101244/ajax-in-boeiend-duel-gelijk-tegen-psv