2015: Wij zijn Ajaxjeugd, wij zijn de beste

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax A1:Na de eerste plaats in de najaarscompetitie wist Ajax dat het in januari meteen aan de bak kon. Feyenoord, AZ, FC Twente en SC Heerenveen, Ajax wist dat het meteen een slag kon slaan. Na een nipte 1-2 zege op Varkenoord volgden twee vrije weekeinden vanwege de sneeuw, maar toen het gras weer groen was, werden ook Heerenveen (2-1) en AZ (3-1) op De Toekomst aan de zegekar gebonden. 

Na drie wedstrijden staan er negen punten op papier, zeven goals voor en drie tegen. Het spel was tegen Feyenoord en Heerenveen zeker nog niet wat we van A1 gewend zijn, maar AZ werd afgelopen week vooral in de tweede helft weggespeeld. Voldoende vertrouwen dus met zware uitwedstrijden tegen FC Twente (inhaal) en ADO Den Haag én een thuisduel met PSV voor de boeg. Met ook nog de Youth League-wedstrijd tegen AS Roma U19 in februari, zijn de voetbalvrije weken voor Ajax A1 echt voorbij. 

Stand Eredivisie A-junioren:1. Ajax 3-9 (7-3)2. AZ    3-6 (9-4)3. ADO  3-6 (6-3)4. NEC  3-6 (4-5)5. PSV   2-3 (4-6)    

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/85679/topstart-ajaxjeugd-in-najaarscompetities.html