Antwerp FC

Johan Derksen: "Ihattaren verdient nog een laatste kans"

Bron: source

Bij Vandaag Inside ging het dinsdagavond opnieuw over de situatie van Mohamed Ihattaren. De 20-jarige middenvelder keert binnenkort terug naar Juventus omdat Ajax geen gebruik maakt van de optie om de oud-PSV'er over te nemen van de Oude Dame. Johan Derksen vindt nog steeds dat Ihattaren een nieuwe kans verdient, en denkt dat Marc Overmars hem wellicht bij Antwerp FC kan gebruiken. "Die had tenminste nog een beetje overwicht op hem", stipt Derksen onder meer aan. 

‘Overmars probeerde Blind naar Royal Antwerp te halen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars heeft onlangsgeprobeerd Daley Blind te verleiden tot een overstap naar Royal Antwerp FC, zo meldt journalist David van den Broeck van Het Nieuwsblad via Twitter. Volgens Van den Broeck, die ook voor het Gazet van Antwerpen werkt, informeerde Royal Antwerp deze transferperiode naar Blind. Overmars zou in zijn zoektocht naar een een speler die de balans op het middenveld kan bewaken, uitgekomen zijn bij Blind.

PSV-jeugdtrainer Jürgen Dirkx wordt rechterhand Mark van Bommel bij Antwerp

Bron: www.ad.nl

PSV is verrast na het vertrek van jeugdtrainer Jürgen Dirkx naar Royal Antwerp FC, als assistent van de nieuwe hoofdcoach Mark van Bommel. De 46-jarige Reuselnaar was voor komend seizoen beoogd trainer van PSV onder 18, maar die positie moet PSV nu anders invullen. PSV respecteert de keuze van Dirkx. Hij werkte eerder al met Van Bommel in de tijd dat hij hoofdtrainer van PSV was.

Pages

Subscribe to Antwerp FC