Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Napoli kan komende zaterdag in de uitwedstrijd tegen Udinese waarschijnlijk niet beschikken over Gonzalo Higuan ? De Argentijnse spits verliet donderdag het trainingsveld voortijdig nadat hij tijdens de oefensessie licht geblesseerd was geraakt aan zijn linkerbeen ? Dries Mertens ontbreekt sowieso in Stadio Friuli, door een schorsing ?

? Ola Toivonen kan vrijdag niet in actie komen namens Stade Rennes ? De ex-PSV'er moet het uitduel met Saint-Étienne aan zich voorbij laten gaan door een voetblessure ? De Zweedse aanvaller miste sinds zijn vertrek uit Eindhoven pas één wedstrijd in de Franse Ligue 1 en heeft inmiddels al zeven officiële treffers gemaakt voor Rennes ? Mede dankzij één goal van Toivonen plaatste de club zich afgelopen dinsdag voor de finale om de Coupe de France, ten koste van tweedeklasser Angers (3-2) ?

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/kortom-higuain-valt-uit-toivonen-niet-tegen-saintetienne.htm