Omkoping

‘Zaakwaarnemer achter miljoenentransfer Ajax verdacht van omkoping’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax betaalde KV Mechelen begin dit jaar 8,25 miljoen euro voor de diensten van Hassane Bandé, die in de voorbereiding op het huidige seizoen uiteindelijk de overstap maakte naar Amsterdam. Vanwege aanhoudend blessureleed beleefde de huidige nummer twee van Eredivisie op het veld vooralsnog echter weinig plezier aan de aanvaller en zijn transfer krijgt nu mogelijk ook buiten de lijnen

Ling veertig jaar Ajacied

Bron: www.ajaxshowtime.com

Tscheu La Ling: van publiekslieveling in De Meer en een dienstverband bij aartsrivaal Feyenoord tot het leiden van een satellietclub en een adviserende rol op het oude nest. Exact veertig jaar geleden begon zijn achtbaan-relatie met Ajax, toen hij onder trainer Hans Kraaij senior debuteerde in Enschede. Op bezoek bij FC Twente droeg hij voor het eerst het rood en wit van Ajax, op 13 augustus 1975.

Ten Have en Ling willen zaak nu afhandelen

Bron: www.ajaxshowtime.com

De Telegraaf schrijft dat de hoogoplopende discussie tussen Ten Have en Ling inmiddels drie jaar duurt. Ling was in 2011 degene die een rechtszaak aanspande omdat Ten Have hem bij zijn aanstelling bij Ajax als directeur had beticht van omkoping. Een kort geding haalde niks uit, de bodemprocedure loopt dus al jaren. 'Ik word er nog regelmatig op aangesproken. Er zijn niet zomaar dingen gezegd. Ik ben beschuldigd van omkoping en het aanbieden van steekpenningen. Zoiets kun je niet laten liggen. Ik heb daar nog altijd last van', stelde Ling tegenover de rechtbank in Utrecht.

Pages

Subscribe to Omkoping