Afscheidsduel

De Graafschap laat feestelijk afscheidsduel Siem de Jong niet verpesten door wangedrag uitfans

Bron: www.ad.nl

De Graafschap heeft ondanks wangedrag van supporters van FC Den Bosch op feestelijke wijze afscheid genomen van Siem de Jong (34). De aanvallende middenvelder speelde vanavond zijn laatste wedstrijd van zijn carrière en scoorde in de eerste helft twee keer. In de tweede helft werd het duel tijdelijk gestaakt omdat vanuit het uitvak voorwerpen op het veld waren gegooid. Voordat de wedstrijd hervat werd, kreeg De Jong zijn publiekswissel.

Afscheid Bryan Ruiz te mooi om waar te zijn: een goal voor FC Twente en een treffer van zijn zoon

Bron: www.ad.nl

Bryan Ruiz heeft zaterdagavond in Costa Rica een gedroomd afscheid beleefd als actieve voetballer. De 37-jarige aanvaller nam het met Deportiva Alajuelense op tegen FC Twente, de club die hij in het seizoen 2009/2010 met 24 doelpunten aan de enige landstitel in de clubhistorie hielp. Ook in zijn afscheidsduel was hij trefzeker, net als zijn 15-jarige zoon.

Overmars gooit lijntje uit in Duitsland: ‘Hij is altijd welkom bij Ajax’

Bron: www.voetbalzone.nl

Thomas Müller is de afgelopen weken onderwerp van gesprek in Duitsland en zijn situatie kwam ook zondag tijdens het afscheidsduel van Rafael van der Vaart in Hamburg ter sprake. De honderdvoudig international van Die Mannschaft moet dit seizoen bij Bayern München genoegen nemen met een bijrol en zou erover nadenken om zijn club in januari de rug toe te keren.

Afscheidsduel Van der Vaart 13 oktober in Hamburg

Bron: ajaxfanzone.nl

Rafael van der Vaart heeft eind dit jaar, op 13 oktober, een afscheidswedstrijd gepland in Hamburg. Het duel krijgt de naam Rafa’s HSV Stars vs. Rafa’s All Stars. “Het is een bedankje en een verontschuldiging,” aldus de 36-jarige Van der Vaart. Bij zijn terugkeer in Hamburg kon hij de fans niet bieden wat hij had gewild. De Nederlander speelde van 2005 tot 2008 bij HSV en keerde er in 2012 terug. Van der Vaart heeft onder anderen Arjen Robben, Wesley Sneijder Mark Van Bommel en Louis van Gaal uitgenodigd. Van der Vaart: “Ik hoop ook dat Raúl komt.

Staande ovatie Van Persie bij verloren afscheidsduel

Bron: www.ad.nl

Robin van Persie keek naar de klok. Er was bijna een uur gespeeld in de Kuip en al vaker gaf hij aan dat ‘de krampjes’ dan beginnen te komen bij de 35-jarige aanvoerder van Feyenoord. Zeker als de zon schijnt. Op diezelfde klok stond inmiddels de tussenstand 0-2 voor ADO Den Haag. De razendsnelle Sheraldo Becker had net prachtig voorbereidend werøok van Dion Malone doeltreffend afgerond.

Sssst! Van der Sar op dreef tijdens afscheidswedstrijd Kuijt

Bron: www.ajaxlife.nl

Van der Sar zorgt voor frustratie op de tribunes in De Kuip. © Pro Shots

Edwin van der Sar heeft zondag laten weten dat hij van de partij was tijdens het afscheidsduel van Dirk Kuijt. Het was de bedoeling dat Kuijt tijdens het laatste partijtje van zijn loopbaan een doelpunt maakte, maar de keeper liet zich niet zomaar passeren.

Er waren allerlei prominente spelers uitgenodigd om het einde van de carrière van Kuijt te vieren. En natuurlijk waren er ook flink wat Ajacieden van de partij, omdat Kuijt die nog wel eens tegenkwam bij het Nederlands elftal.

Pages

Subscribe to Afscheidsduel