Game Talk van Opa Spoor: Ajax – VVV

Bron: www.afca.nl

VVV-thuis: weer eens aan het doelsaldo werken. Dat wordt ook wel weer eens tijd. Vorig seizoen was dit een feestwedstrijd.

Voor de supporters was het een lekker rustig weekje. Voor sommige spelers niet, die hadden een interland.

Vermeer en Ricardo van Rhijn speelden een spetterende thuisinterland. Schaf die wedstrijdjes maar lekker af. Zal Louis van Gaal die interlands als clubtrainer ook zo nuttig hebben gevonden?

Groot nieuws op sponsorfront: AEGON kapt er mee. Het rommelde al een tijdje, de kogel is nu door de kerk.

De documentaire van Jari is er een om in te lijsten. Volgens mij is er nog wel een vacature als jeugdtrainer. Past mooi in het plan van JC.

Toby en Babel zijn na  Zwolle nog steeds geblesseerd. Misschien is Toby er woensdag wel bij, laten we het hopen. Babel is voorlopig even afwezig. Veltman speelt centraal achterin. Vermeer is ziek van die interland, Cillessen vervangt hem. Mickey heeft een vrije avond. Voor de rest weinig nieuws over de opstelling.

Direct na het eerste fluitsignaal sprinten de vlaaien richting eigen helft. “Laat Ajax maar lekker komen” denken ze. Dat doet Ajax ook. Althans: dat probeert Ajax ook.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-ajax-vvv/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-vvv