Krachtige Sébastien Haller kan met ervaring van grote waarde zijn voor Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag heeft met Sébastien Haller eindelijk zijn gewenste centrumspits binnen voor de tweede seizoenshelft. De twee mannen werkten tussen 2015 en 2017 al succesvol samen bij FC Utrecht, waardoor zij weten wat ze aan elkaar hebben. Maar wat kan Ajax de komende seizoenen van een spits verwachten die het afgelopen half jaar bij West Ham United vooral genoegen moest nemen met een plaats op de reservebank?

De reacties waren niet direct positief toen Voetbal International donderdagochtend stelde dat Haller bijna van Ajax was. Toch heeft de 26-jarige aanvaller prachtige cijfers op zijn naam staan. Haller kreeg in het seizoen 2014/2015 voor het eerst bekendheid in Nederland, toen FC Utrecht hem huurde van AJ Auxerre. Het bleek een meesterzet van de Domstedelingen, want Haller maakte het ene na het andere doelpunt. In een half jaar tijd kwam Haller tijdens veertien basisplaatsen en drie invalbeurten tot maar liefst elf doelpunten en vijf assists, waarmee hij direct een hoog verwachtingspatroon voor het tweede seizoen creëerde.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/krachtige-sebastien-haller-kan-met-ervaring-van-grote-waarde-zijn-voor-ajax/