Live Ajax – FC Utrecht: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Zondag zal voor velen de wekker moeten worden gezet want Ajax speelt al om 12:15 uur de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

KarakteristiekenZondag staat de vijftigste editie van Ajax – FC Utrecht op het programma en daarvan wist Ajax er 38 te winnen. De laatste keer dat FC Utrecht de drie punten pakte in Amsterdam was in 2017 (1-2). Labyad scoorde toen twee doelpunten voor het elftal waar Erik ten Hag trainer van was. Sinds die nederlaag verloor Ajax geencompetitieduel in Amsterdam (34 duels). Ajax bezet momenteel de eerste plaats op de ranglijst met 32 punten terwijl de bezoekers uit Utrecht vierde staan met 23 punten.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/11/09/live-ajax-fc-utrecht-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/