Weergaloos Ajax speelt titelhouder Real Madrid van de mat: 1-4

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft dinsdagavond gestunt door de kwartfinales van de Champions League te bereiken ten koste van Real Madrid. De ploeg van Erik ten Hag moest in Spanje een 1-2 nederlaag zien weg te poetsen die vorige maand in de Johan Cruijff ArenA werd geleden. Ajax imponeerde in Madrid, speelde de Madrilene volledig van de mat en wisten zich alsnog ten koste van de titelhouder voor de volgende ronde van het miljardenbal te plaatsen door een klinkende zege te boeken: 1-4.

Bekijk hier ons fotoverslag van deze historische wedstrijd!

Ten Hag koos er in Madrid voor de ‘Champions League opstelling’ dus met Dusan Tadic in de spits en Hakim Ziyech en David Neres op de flanken, waardoor onder anderen Kasper Dolberg op de bank moest plaatsnemen. Aan de kant van Real moesten Marcelo en Gareth Bale vanaf de zijlijn toekijken, terwijl Isco op de tribune zat. De verdediging van Real bestond uit Dani Carvajal, Raphaël Varane, Nacho en Sergio Reguilón, mede omdat Sergio Ramos geschorst was vanwege zijn ‘gepakte’gele kaart in de heenwedstrijd.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/03/05/weergaloos-ajax-speelt-titelhouder-real-madrid-van-de-mat-1-4/