Domper Ajax na mislopen Champions League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax kan deelname aan de Champions League dit seizoen vergeten. In eigen huis werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen OGC Nice en na de 1-1 van vorige week betekent dat uitschakeling in het miljardenbal. De Amsterdammers gaan daardoor vrijdag in de koker voor de vierde voorronde van de Europa League.

Voor aanvang van het duel werd Abdelhak Nouri in de Johan Cruijff ArenA op schitterende wijze geëerd door het Amsterdamse publiek. Er klonk een daverend applaus, op de tv-schermen waren prachtige video’s van Nouri te zien en vlak voor de aftrap werd er op de zuidtribune een mooi doek met Nouri tentoongesteld.

De beginfase van Ajax was vervolgens ronduit belabberd. Menigeen zal misschien vinden dat de spelers van Ajax mogelijk van slag waren door het eerbetoon aan Nouri, maar dat blijft gissen. Feit was wel dat OGC Nice precies wist waar de zwakke plekken lagen van Ajax. De Fransen zetten hoog druk en na een aantal goede combinaties was het uiteindelijk Arnaud Souquet die uit een rebound al na twee minuten voor de openingstreffer zorgde.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106352/domper-ajax-na-mislopen-champions-league