Ajax besluit groepsfase in Luik met gelijkspel

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft op bezoek bij Standard Luik de groepsfase afgesloten met een 1-1 gelijkspel. Lange tijd leken de Amsterdammers dankzij een geweldige pegel van Anwar El Ghazi op weg naar een zege, maar vlak voor tijd maakten de Belgen alsnog gelijk.

Voordat de wedstrijd écht begonnen was, lag het spel alweer stil. Supporters van Ajax gooiden vanuit het uitvak vuurwerk op het veld en in de vakken waar de fans van Standard Luik zaten. Na een paar minuten werd het duel hervat en kregen beide ploegen kansen om de score te openen.

Zo voorkwam Diederik Boer met een knappe redding een achterstand, terwijl een kopbal van Davy Klaassen ternauwernood van de Belgische doellijn kon worden gehaald. Binnen een halfuur kwam Ajax dan alsnog op voorsprong. Een schitterende pass van achteruit van Donny van de Beek wist El Ghazi te bereiken, waarna de buitenspeler direct na zijn aanname verwoestend uithaalde en scoorde.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/101028/ajax-besluit-groepsfase-in-luik-met-gelijkspel