Wedstrijdselectie voor bekerduel tegen De Graafschap: Rust voor Riedewald, Tete en Cillessen

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank de Boer heeft zijn selectie bekend gemaakt voor het bekerduel tegen De Graafschap van aanstaande woensdagavond. Jairo Riedewald, Kenny Tete en Jasper Cillessen krijgen rust. John Heitinga, Thulani Serero en Andre Onana keren terug op de lijst met 18 namen.

De Boer licht toe: “,Een paar jongens hebben kleine pijntjes. Door het volle programma zijn er weinig mogelijkheden om ze rustig te laten herstellen. Deze bekerwedstrijd biedt daar nu de gelegenheid voor. Bovendien kunnen spelers die wel heel goed trainen, maar weinig spelen zichzelf laten zien tegen De Graafschap,” aldus de Boer.

Heitinga is inmiddels weer inzetbaar. Frank de Boer heeft zijn opstelling nog niet prijsgegeven. Zeker is wel dat Diederik Boer in het doel staat en dat Andre Onana woensdag dus als reservekeeper in de Amsterdam ArenA op de bank zal plaats nemen. Yaya Sanogo ontbreekt nog vanwege klachten aan zijn lies.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/09/22/wedstrijdselectie-voor-bekerduel-tegen-de-graafschap-rust-voor-riedewald-tete-en-cillessen/