Game Talk van Opa Spoor: Ajax – kakkerlakken

Bron: www.afca.nl

kakkerlakken-thuis: het is weer eens tijd voor een beurtje.

Ajax heeft even lekker kunnen zonnen in Brazilië. De komende weken kunnen wel eens beslissend zijn.

Op nieuwjaarsdag overleed de 94-jarige Wim Schoevaart. Iedereen is wel op de hoogte van alle verdiensten van deze zeer respectabele oer-Ajacied.

Opa heeft een keer aan tafel mogen zitten  met dit monument van Ajax. Het was tijdens een Ajax-quiz op een medewerkersavond in de bestuurskamer van de Toekomst, een aantal jaartjes geleden. Nou geloof me, deze man was een soort van wandelend archief. Wat hij ook allemaal heeft meegemaakt. Hij wist echt alles! Geweldig!

De laatste weken uiteraard weer veel geruchten over mogelijke transfers. Boertje verwacht dat er aan het eind van het seizoen wel een paar spelers Ajax zullen gaan verlaten. Business as usual. Wel te hopen dat spelers niet te vroeg bij Ajax weg gaan. Kijk maar naar Babel, die weg ging op een moment dat hij nog niet eens zeker was van een basisplaats.

De kakkerlakken hebben de dagen voor de wedstrijd een beetje grote mond. Dat is lang geleden.

Het kan een mooi weekend worden na de uitslagen van vrijdag en zaterdag.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-ajax-kakkerlakken/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-kakkerlakken