Ajax kent bomvol programma tot winterstop

Bron: www.ajaxshowtime.com

De spelers van Ajax kunnen vanaf september na zes maanden zonder officiële wedstrijden behoorlijk aan de bak. De Amsterdamse club speelt naar verwachting voor de winterstop in vier maanden tijd 21 officiële wedstrijden, terwijl meerdere spelers ook nog volop in actie komen voor hun nationale elftallen. Zeker vanaf oktober zullen de spelers van Ajax haast iedere drie tot vier dagen in actie komen.

September 2020:

De maand september begint met een interlandperiode. Het Nederlands elftal begint met twee thuiswedstrijden aan de Nations League. Op 4 september wacht Polen, waarna op 7 september het duel met Italië gespeeld wordt. De buitenlandse spelers van Ajax zullen in deze interlandperiode ook hun interlands gaan spelen.

Vlak na de interlandperiode begint voor Ajax het nieuwe seizoen van de Eredivisie. De Amsterdammers beginnen met een uitduel bij Sparta Rotterdam, waarna een week later RKC Waalwijk in eigen huis wacht. Ajax sluit de maand af met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Mocht Ajax zich niet rechtstreeks kwalificeren voor de Champions League worden in september de play-offs voor het miljardenbal gespeeld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/132935/ajax-kent-bomvol-programma-tot-winterstop