O19 start bij FC Groningen, O17 thuis tegen AZ

Bron: www.ajaxshowtime.com

De jeugdteams van Ajax beginnen over enkele weken aan de tweede seizoenshelft. In die tweede seizoenshelft komen de talentvolle Ajacieden uit in de kampioenspoules en zodoende wordt er gestreden om de prijzen. In dit overzicht zie je het wedstrijdschema van Ajax O19, O17, O16 en O15.

Ajax O19

Voor Ajax O19 begint de tweede seizoenshelft met een oefenduel met RSC Anderlecht op dinsdag 7 januari en een bekerwedstrijd tegen Vitesse op zaterdag 11 januari. De eerste competitiewedstrijd vindt plaats bij FC Groningen en zodoende kan het elftal van trainer John Heitinga direct revanche nemen op de verloren wedstrijd (2-0) van enkele weken geleden. Toen kregen drie spelers van Ajax een onterechte rode kaart. De competitie gaat uiteindelijk lang door. Op zaterdag 30 mei speelt Ajax O19 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, thuis tegen de leeftijdsgenoten van FC Twente. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/128151/o19-start-bij-fc-groningen-o17-thuis-tegen-az