Analyse loting CL: Wie kan Ajax treffen?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Aankomende vrijdag vindt de loting voor de derde voorronde van de Champions League plaats. Met AEK Athene, Istanbul Basaksehir, Olympique Nice, Young Boys en Steaua Boakerest kent Ajax vijf mogelijke tegenstanders. Ajax Showtime zet de mogelijke opponenten nog eens op een rijtje.

AEK AtheneIn de reguliere Griekse competitie eindigde AEK Athene als vierde. Zoals bijna ieder jaar werd Olympiakos Pireaus kampioen, waarbij PAOK Saloniki en Panathinaikos als respectievelijk tweede en derde eindigden. In de play-offs om een ticket voor de voorronde van de Champions League bleek AEK Athene net op tijd in vorm, waardoor het nu een van de mogelijke tegenstanders van Ajax is.

Het elftal van AEK Athene bestaat voornamelijk uit Griekse spelers, al heeft het elftal met Manolo Jimenez een Spaanse trainer. Met Dmytro Chygrynskyi, voorheen FC Barcelona, en Hugo Almeida, voorheen onder meer FC Porto, Werder Bremen en Besiktas, zijn de bekende spelers in de selectie van AEK Athene snel geteld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105915/analyse-loting-cl-wie-kan-ajax-treffen