Steaua Boekarest

Ten Hag tevreden: “Ons spel was van heel hoog niveau”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag is tevreden over het spel dat Ajax op de mat legde in de oefenwedstrijd tegen Steaua Boekarest (1-1). Omdat veel basiskrachten nog ontbreken, krijgen talenten de kans om zich te laten zien, zo schrijft Ajaxlife.

Onder ander Carel Eiting (20) en Noa Lang (19) kregen de kans om te tonen wat ze waard zijn. Ten Hag was tevreden met de inbreng van zijn pupillen, en ook Noussair Mazraoui en David Neres blonken uit aan Ajax-kant. “Ons spel was het eerste uur van heel hoog niveau.”

Samenvatting oefenwedstrijd Ajax - Steaua Boekarest

Bron: www.ajaxlife.nl

We kunnen ons zomaar voorstellen dat je zaterdag druk was met andere dingen. Het WK voetbal of zaterdagse activiteiten kunnen dan zomaar voorrang krijgen boven een oefenduel van Ajax. Geeft niks, blijft onder ons. Je kunt het goedmaken door de samenvatting even te checken.

Als je de highlights van Ajax - FC Steaua Boekarest checkt, ben je weer helemaal bij. Hou even in je achterhoofd dat Ajax nog altijd de halve basisploeg mist en Erik ten Hag op het veld goede dingen zag gebeuren. Met die voorkennis kijk je toch anders naar de beelden.

Ajacieden werken tegen Steaua aan het goede gevoel

Bron: www.ajaxlife.nl

Je ziet het goed: Onana zet de aanval in op Huntelaar! © De Brouwer

Het is tijdens de voorbereiding altijd erg moeilijk inschatten hoe Ajax ervoor staat. Het oefenpotje in Hattem, met de grote namen, maakt duidelijk dat er heus wel voetbal in de ploeg zit, maar ook dat diverse internationals best bruikbaar zijn. De Ajacieden blijven dan ook steken op 1-1.

Ajax bereidt zich deze zomer in de hoogste versnelling voor op het nieuwe seizoen, maar het is de vraag of al plankgas kan worden gegeven. Er zijn blessures, afwezigen en transfers die nog moeten worden afgerond.

Pages

Subscribe to Steaua Boekarest