Ten Hag tevreden: “Ons spel was van heel hoog niveau”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag is tevreden over het spel dat Ajax op de mat legde in de oefenwedstrijd tegen Steaua Boekarest (1-1). Omdat veel basiskrachten nog ontbreken, krijgen talenten de kans om zich te laten zien, zo schrijft Ajaxlife.

Onder ander Carel Eiting (20) en Noa Lang (19) kregen de kans om te tonen wat ze waard zijn. Ten Hag was tevreden met de inbreng van zijn pupillen, en ook Noussair Mazraoui en David Neres blonken uit aan Ajax-kant. “Ons spel was het eerste uur van heel hoog niveau.”

Toch bleek het afronden van kansen nog een probleem te zijn. Wanneer de Amsterdammers aantreden tegen Sturm Graz, zal er gescoord moeten worden. We moeten beter opkijken bij het geven van de laatste bal,” vindt Ten Hag. “Ik vond wel dat er goed druk naar voren werd gegeven. Vanuit balverlies, maar ook vanuit de organisatie. Dat gaat de goede kant op.”

“We missen veel spelers, maar er zijn ook veel spelers wel. We werken aan conditie en fitheid, maar ook aan onze speelwijze en ik zag dingen terug. Al is het ook een beetje interpretatie, want wat kunnen anderen toevoegen? Die mis je nu nog en dat maakt het gecompliceerd.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/erik-ten-hag-tevreden-spel-van-hoog-niveau/

Gegevens

Spelers: David Neres
Onderwerpen: Oefenwedstrijd
Tags: Nieuws