Sparta Praag

David Hancko: ‘Het waren negen lange weken, maar eindelijk ben ik speler van Feyenoord’

Bron: www.ad.nl

Met een helft tegen Willem II (0-0) liet de Slowaak David Hancko meteen zien dat Feyenoord een speler met veel potentie heeft gestrikt als opvolger van Marcos Senesi. De 24-jarige centrale verdediger, weggehaald bij Sparta Praag en vastgelegd in de Kuip tot de zomer van 2026, zal er normaal gesproken zaterdag al meteen staan als Feyenoord thuis tegen FC Emmen speelt.

LIVEBLOG: Lille – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het donderdagavond om 21:00 uur in de Europa League op tegen Lille. De Fransen zijn momenteel koploper in de nationale competitie met een punt voorsprong op achtervolger Paris Saint-Germain. Lille eindigde in de poulefase van het toernooi in een groep met AC Milan, Sparta Praag en Celtic op de tweede plaats.

De Amsterdammers speelden vorig seizoen in de groepsfase van de Champions League ook al tweemaal tegen Lille. Toen won Ajax met 3-0 en 0-2.

Volg het duel in ons liveblog!

Ajax loot Lille OSC in zestiende finales Europa League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax neemt het in de zestiende finales van de Europa League op tegen het Franse Lille OSC. Voor de Amsterdammers is het een weerzien met de Franse club. In het vorige seizoen speelde Ajax in de groepsfase van de Champions League ook al tegen Lille OSC.

Destijds won Ajax in eigen huis met 3-0 van de Fransen, waarna er in Lille met 0-2 werd gewonnen. Lille OSC heeft met Sven Botman één oud-Ajacied in de gelederen. Hij werd in de afgelopen zomer overgenomen van Ajax.

Pages

Subscribe to Sparta Praag