Scorende Dolberg helpt Ajax aan simpele zege

Ajax heeft zondagmiddag een simpele zege geboekt op ADO Den Haag. Hakim Ziyech, Lasse Schöne scoorden in de eerste helft, Kasper Dolberg maakte aan zijn doelpuntendroogte een einde door de 3-0 eindstand op het scorebord te zetten.

Met Kluivert junior voor het eerst in een officieel duel aan de aftrap, schoot Ajax uit de startblokken in de thuiswedstrijd tegen ADO. Kluivert zelf onderschepte een bal, dribbelde menigeen voorbij, ging neer in het strafschopgebied, maar een pingel werd niet gegeven. Het moment zette wel de toon voor een veelal aantrekkelijke eerste helft voetballen.