Cambuur elimineert slap Ajax uit de beker

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het bekeravontuur van Ajax in het seizoen 2016/2017 is donderdagavond in Friesland ten einde gekomen. Op bezoek bij SC Cambuur verloor de ploeg van trainer Peter Bosz geheel terecht met 2-1.

De eerste helft van Ajax was op zijn zachtst gezegd ondermaats te noemen. De Amsterdammers hadden weliswaar het meeste balbezit, maar deden er nauwelijks iets mee. Zo schoot de ploeg van Bosz voor rust geen enkele keer op doel. Na knullig balverlies van Frenkie de Jong op het middenveld kon SC Cambuur counteren en dat deden de Friezen dan ook perfect. Uiteindelijk was het Martijn Barto die, na een mooie pass van Jergé Hoefdraad, voor de 1-0 zorgde.

Diezelfde Barto was ook verantwoordelijk voor de 2-0. De spits werd door het midden van het centrale verdedigingsduo weggestoken door Sander van de Streek en wist vanaf randje zestien op simpele wijze zijn tweede treffer van de avond te maken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/101182/cambuur-elimineert-slap-ajax-uit-de-beker