[Update] Ajax verliest tweede oefenduel op één dag

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft wederom een modderfiguur geslagen in een oefenwedstrijd. Waar eerder met 4-3 verloren werd van FC Liefering en de amateurs van AFC de ploeg van trainer Peter Bosz op 2-2 wisten te houden, was ditmaal AA Gent te sterk voor Ajax.

De Belgen wonnen zaterdagmiddag met 0-2 op De Toekomst achter gesloten deuren. Beide Belgische treffers zouden gemaakt zijn naar aanleiding van persoonlijke fouten van de Ajacieden. Aanvankelijk zou de wedstrijd afgelast worden, maar beide ploegen konden toch aan de aftrap verschijnen.

Donny van de Beek was nog twee keer dicht in de buurt van een eretreffer, maar de negentienjarige middenvelder kreeg zijn naam uiteindelijk niet op het scoreformulier. Ajax werd door de Belgen puur afgetroefd op effectiviteit.

Over anderhalve week zal Ajax een betere vorm moeten gaan vertonen. Dan staat het eerste duel van de Champions League-voorronde op het programma. Ajax moet het dan opnemen tegen het Griekse PAOK Saloniki.

Bekijk de hoogtepunten van het duel tussen Ajax en Gent hier.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97775/update-ajax-verliest-tweede-oefenduel-op-een-dag