Afgelasting

Johan Cruijff Schaal 2022: Wat kunnen we verwachten?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zoals je ongetwijfeld wel al weet, zal op 30 juli 2022 de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal 2022 worden gespeeld in de nogal gepaste Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dit jaar zal de wedstrijd opnieuw gaan tussen landskampioen Ajax en bekerwinnaar PSV Eindhoven. Ajax is op dit moment negenvoudig winnaar, en heeft reeds achttien keer deelgenomen. PSV is de bekerwinnaar, en heeft de Johan Cruijff Schaal maar liefst twaalf keer gewonnen, uit de negentien keer dat ze deelnemen.

Ajax wint benefietduel van Shakhtar

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een goede generale repetitie beleefd voor de Johan Cruijff Schaal van komend weekend tegen PSV. In een benefietwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk werd het 3-1. Tadic, Berghuis en Kudus waren de doelpuntenmakers aan Ajax zijde.

Shakhtar is bezig met een tour langs verschillende Europese clubs, waar het benefietwedstrijden speelt om geld op te halen voor Oekraïne. Dat was in de Johan Cruijff Arena, waar enkele duizenden Oekraïense vluchtelingen op uitnodiging aanwezig waren, niet anders.

Future Cup opnieuw afgelast door Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Future Cup is opnieuw afgelast. Dit meldt Ajax via de officiële kanalen. De Future Cup is een internationaal jeugdtoernooi, waaraan O17-elftallen van verschillende topclubs aan deelnemen. Normaliter wordt dit toernooi elk jaar gehouden op De Toekomst. De laatste editie van de Future Cup stamt echter alweer uit 2019. Dit is mede te danken aan de coronacrisis.

Pages

Subscribe to Afgelasting