Afgelasting

Live Ajax – FC Utrecht: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat vanavond de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Deze wedstrijd werd op 7 februari afgelast wegens winterweer. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Ajax – FC Utrecht vervroegd naar 18.45

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het duel tussen Ajax en FC Utrecht van donderdag 22 april is vervroegd naar 18.45, zo meldt de KNVB. Het duel stond gepland om 20.00.

Ajax had bij de bond om een vroeger tijdstip gevraagd, omdat het duel met AZ van zondag 25 april ook verplaatst is. Vanwege de avondklok werd dat duel naar 14.30 gehaald.

Oorspronkelijk stond Ajax – FC Utrecht in februari al op het programma, toen werd het duel echter afgelast vanwege code rood.

 

LIVEBLOG: RKC Waalwijk – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax sluit speelronde 29 van de Eredivisie af met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De Noord-Brabanders staan op een veilige veertiende plaats in de competitie, maar zien hun achtervolgers snel naderen. Het gat met de zestiende positie, waarop we voorlopig Willem II terugvinden, is vier punten.

De Amsterdammers kunnen weer op elf punten voorsprong komen ten opzichte van hun achtervolgers. Donderdagavond 22 april staat het eerder afgelaste duel met FC Utrecht op het programma.

Volg het duel in ons liveblog!

Ajax – FC Utrecht op 22 april, Ajax – AZ van zaterdag naar zondag

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB heeft een datum gevonden voor de nog openstaande competitiewedstrijd Ajax – FC Utrecht en besloten dat er op donderdag 22 april om 20:00 uur zal worden afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Het thuisduel met FC Utrecht stond aanvankelijk voor 7 februari gepland, maar werd toen afgelast vanwege het winterweer in Nederland. Het gevolg is dat de thuiswedstrijd van zaterdag 24 april tegen AZ is verschoven naar zondag 25 april en ook hier is de aanvangstijd 20:00 uur.

Bron: Ajax.nl

Pages

Subscribe to Afgelasting