Afgelasting

Ajax wacht extreem drukke periode als het blijft winnen

Bron: www.ad.nl

Ajax begint komende donderdag het Europa League-seizoen met een bezoek aan het Franse Lille. Als dit de start wordt van een succesvolle Europese campagne, staat het team van Erik ten Hag een bomvolle speelkalender te wachten. In dat geval lijkt er zelfs nauwelijks ruimte voor de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht, die vorige week zondag wegens hevige sneeuwval werd afgelast door de KNVB.

Ajax in halve finale tegen winnaar SC Heerenveen – Feyenoord

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax neemt het in de halve finale van de KNVB beker op tegen de winnaar van SC Heerenveen – Feyenoord waarbij Ajax een uitwedstrijd speelt, zo heeft de loting zaterdagavond uitgewezen. De andere halve finale gaat tussen Vitesse en de winnaar van NEC – VVV Venlo. De wedstrijden SC Heerenveen – Feyenoord en NEC – VVV Venlo werden onlangs afgelast en moeten nog worden ingehaald. Mocht Ajax de finale bereiken dan heeft het een thuisvoordeel in De Kuip op 18 april.

LIVE 21.15 uur | Loting halve finales KNVB Beker

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de loting voor de halve finales van de TOTO KNVB Beker. Ajax zit in de koker nadat het eerder deze week met 2-1 won van PSV in de kwartfinales. Zeker is dat Ajax de halve finale op vreemde bodem speelt.

Bij de loting voor de kwartfinales werd deels geloot voor de halve finales. Toen al was bekend dat de halve finale voor Ajax een uitwedstrijd zou zijn. Datzelfde geldt voor de winnaar van het duel tussen NEC en VVV-Venlo. Die kwartfinale werd afgelast en wordt nu woensdag gespeeld.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De afgelopen paar dagen waren niet de leukste van het seizoen voor Ajax, en dat komt niet door het afgelaste duel tegen FC Utrecht. Na de Haller-blunder en de schorsing van Onana staat er woensdagavond eindelijk weer eens een potje voetbal op het programma. PSV komt op bezoek in de kwartfinales van de KNVB Beker.

De bezoekers speelde zaterdag nog tegen FC Twente (3-0 winst), terwijl Ajax zondag helaas niet aan kon treden tegen FC Utrecht door de hevige sneeuwval. Het lijkt erop dat er aankomende woensdag gewoon een bal rolt in de ArenA.

PSV kan niet trainen voor bekerduel met Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er ligt overal in Nederland een flinke laag sneeuw. Het zorgde er al voor dat diverse wedstrijden zijn afgelast, maar ook trainen wordt lastig.

Waar Ajax nog kan uitwijken naar de Johan Cruijff Arena, heeft PSV die mogelijkheid niet. De ploeg van Roger Schmidt heeft dus nauwelijks kunnen trainen in aanloop naar het duel met Ajax. “We hebben er het beste van gemaakt, maar we hebben niet kunnen trainen. Het was onmogelijk. We hebben op dit moment geen veld”, zo vertelde de trainer op de persconferentie voorafgaand aan het bekerduel.

Pages

Subscribe to Afgelasting