Ajax wint in afscheidsduel De Boer met 0-2 van Liaoning Whowin

De laatste wedstrijd van Frank de Boer als trainer van Ajax vond vanmiddag plaats in China.  In het Olympisch Stadion van Shenyang speelden de Ajacieden een oefenwedstrijd  tegen Liaoning Whowin en wonnen dat duel uiteindelijk met 0-2. Joël Veltman opende na ruim een kwartier de score waarna in de slotfase een eigen doelpunt zorgde voor de 0-2 eindstand. Ajax speelde overigens de gehele tweede helft met tien man nadat Kenny Tete vlak voor rust een rode kaart kreeg. Donderdag zal de selectie terugkeren naar Amsterdam

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, ( Diederik Boer), Kenny Tete, Joël Veltman, Nick Viergever, ( Mitchell Dijks), Jairo Riedewald, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, (Mike van der Hoorn), Nemanja Gudelj, Lasse Schone, (Daley Sinkgraven), Anwar El Ghazi, (Donny van de Beek), Amin Younes (Ricardo van Rhijn)