Transfernieuws: Verkast FC Utrecht aanvaller Sébastien Haller naar Tottenham Hotspurs?

Bron: www.nieuwslog.nl

Morgen speelt Sébastien Haller in de finale van de KNVB Beker. Mogelijk is dat de laatste belangrijke wedstrijd die Haller speelt in dienst van FC Utrecht. Dankzij zijn sterke optreden dit seizoen, staat Haller in de belangstelling van verschillende clubs in het buitenland.

De lijst met clubs die zich hebben gemeld met interesse in de Fransman is lang: onder andere AS Monaco, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, Schalke 04, Inter Milan en Tottenham Hotspurs zijn al langs gekomen. Hoe concreet de interesse van de verschillende clubs op dit moment is, is nog niet helemaal duidelijk, alhoewel het er op lijkt dat Tottenham zijn uiterste best gaat doen om de 21 jarige Haller binnen te halen.Sébastien Haller kwam eerst op huurbasis over van AJ Auxerre vandaan, en later kocht FC Utrecht de speler voor een bedrag van minder dan een miljoen. Nu hangt er aan Haller waarschijnlijk een prijskaartje van zo’n 8 tot 10 miljoen euro.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1252481-transfernieuws-verkast-fc-utrecht-aanvaller-sebastien-haller-naar-tottenham-hotspurs/