El Ghazi en Bazoer keren terug, Van de Beek start in de basis

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frank de Boer heeft vrijdagmiddag de selectie bekendgemaakt voor het competitieduel tegen sc Heerenveen. Anwar El Ghazi en Riechedly Bazoer keren terug van een blessure. Door de terugkomst van de vleugelaanvaller zal Vaclav Cerny aansluiten bij Jong Ajax. Frank de Boer vertelde op de persconferentie dat hij daar negentig minuten in actie kan komen.

Donny van de Beek zit wel bij de selectie. De 18-jarige middenvelder maakte vorige week zondag tegen PEC Zwolle zijn basisdebuut voor Ajax en zal morgen ook weer vanaf de aftrap beginnen, zo verklapte de trainer tijdens de persconferentie. Ook Ricardo van Rhijn zit weer bij de selectie. Dit in tegenstelling tot Jaïro Riedewald en Yaya Sanogo. Riedewald ontbreekt vanwege een schorsing en Sanogo is wegens ziekte morgen niet van de partij.

Selectie Ajax:Jasper CillessenRicardo van RhijnJoël VeltmanMike van der HoornRiechedly BazoerViktor FischerArek MilikDavy KlaassenAmin YounesLasse SchöneAnwar El GhaziKenny TeteThulani SereroNick ViergeverNemanja  GudeljDiederik BoerMitchell DijksDonny van de Beek(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/selectie-ajax-heerenveen/