VIJF KANDIDATEN RVC BEKEND

Bron: ajax1.nl

De benoemingscommissie van Ajax heeft de vijf namen bij elkaar die in de nieuwe raad van commissarissen moeten gaan plaats nemen. Steven ten have (voorzitter), Edgar Davids, Paul Romer, Marjan Olfers en Johan Cruijff zijn de vijf uitverkorenen die Ajax weer op het goede spoor moeten gaan helpen.

Rob Been jr. reageert exclusief tegenover Ajax1.nl zeer trots : ”We zijn er een tijd mee bezig geweest en we zijn dan ook zeer content met de kandidaten. Ze zullen op 6 juni om 20:00 voorgedragen worden aan de ledenraad van Ajax.”

Steven ten HaveTen Have is al ruim een jaar commissaris bij de ABN Amro bank. Hij heeft een studie rechten en psychologie afgerond. Ten Have is gespecialiseerd in organisaties en herstructurering. Opvallend is dat hij geen lid van Ajax is, wat betekent dat hij geen voorzitter zal worden van de club Ajax, zoals traditie is. Een van zijn nevenfuncties is voorzitter van de Raad van Commissarissen achter Cito BV. De 43-jarige organisatiedeskundige wordt naar alle waarschijnlijkheid voorgedragen als de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/rvc-voorgedragen-aan-ledenraad/