Steven ten Have

KONING FRANK & SCHOLLETJE

Bron: www.afca.nl

Je kunt fan zijn van Jose Mourinho of van Frank de Boer. Of van allebei. Of je bent voetbal liefhebber, dus ben je van geen van beide fan. Hoe dan ook deed zich afgelopen weekend een uiterst vermakelijk dingetje voor tussen de heren. Frank de Boer liet zich niet gehinderd door ook maar de geringste zelfkennis negatief uit over Mourinho, met betrekking tot de manier waarop hij bij Manchester United met de jonge en uiterst talentvolle aanvaller Rashford omgaat.

Kapsones in Amsterdam Zuid

Bron: www.afca.nl

In Nederland doen we zelden aan helden verering. Iemand 100% van alle macht geven vinden wij eigenwijze Nederlanders vaak toch net iets te veel van het goede. Zelfs een van de grootste Nederlanders aller tijden, in ieder geval al 40 jaar de bekendste Nederlander, daar hebben Nederlanders nog genoeg stokken voor om mee te slaan.Hij verliet Ajax, hij ging in die badkuip spelen, hij ging niet naar het WK, hij wilde nooit bondscoach worden, bij Ajax pakte hij ondanks zijn kritiek nooit echte verantwoordelijkheid. Etc. Etc.Voor de duidelijkheid.

[Column] We zijn weer terug bij af!

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Goedenavond mensen. Na een afwezigheid van een aantal jaren ben ik weer terug om mijn licht te laten schijnen op mijn club Ajax. Ik ben hevig teleurgesteld in het huidige Ajax en mijn Ajax-hart is inmiddels verscheurd. Hoe heeft het zover kunnen komen? Ajax is allang niet meer de club die het zou kunnen en moeten zijn. Na de inmenging van Cruijff had ik echt het gevoel dat het goed zou komen. Er kwam ook verbetering en er werden internationaal weer successen geboekt met overwinningen op Europese topclubs.

Ling veertig jaar Ajacied

Bron: www.ajaxshowtime.com

Tscheu La Ling: van publiekslieveling in De Meer en een dienstverband bij aartsrivaal Feyenoord tot het leiden van een satellietclub en een adviserende rol op het oude nest. Exact veertig jaar geleden begon zijn achtbaan-relatie met Ajax, toen hij onder trainer Hans Kraaij senior debuteerde in Enschede. Op bezoek bij FC Twente droeg hij voor het eerst het rood en wit van Ajax, op 13 augustus 1975.

Plan Cruijff gesaboteerd

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met de zwaar teleurstellend uitschakeling in de voorronde van de Champions League nog vers in het achterhoofd likken de Ajacieden hun wonden. Voor het standaard bataljon aan feitenloze critici is wederom de rode loper uitgelegd om het zogeheten Plan Cruijff, zoals bij elke Europese uitschakeling, af te branden. Arno Vermeulen, woordvoerder van Steven Ten Have, voorop. Maar is dat terecht?

Ling voorziet 'strategische commissie' bij Ajax van advies

Bron: www.ajaxlife.nl

Vier jaar later krijgt Ling alsnog een rol bij Ajax.© Pro Shots

We merken er op het veld waarschijnlijk niet direct iets van, maar achter de schermen voert Ajax veranderingen door. De club bevestigt dat het contract van Michael Kinsbergen niet wordt verlengd, terwijl Tscheu La Ling een rol krijgt als adviseur.

Het bericht dat Ajax en Kinsbergen uit elkaar gaan, zat er al een tijdje aan te komen. Het probleem schuilt 'm in de opvolging van de algemeen directeur. Dat probleem is ook nog niet opgelost, wel wordt er als het ware tijd gekocht.

Pages

Subscribe to Steven ten Have