BAVA: 'Vraag me af hoe jullie mij gevonden hebben?'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax had zo weinig aanmeldingen voor de BAVA (Buitengewone Algemene Vergadering voor Aandeelhouders) van donderdag 14 april dat de vergadering in de bestuurskamer van sportcomplex De Toekomst werd gehouden. Een prachtige locatie, met de tap op loopafstand, en veel kampioensschalen aan de muur. 

Slechts een handjevol 'bekende' aandeelhouders, in de wandelgangen ook wel 'de harde kern genoemd', hadden zich gemeld om Hans Wijers te zien (!) vertrekken en Peter Mensing en Leen Meijaard te zien (!) komen. Want, het blijft wél voor de bühne met de aanwezigheid van Hennie Henrichs, die 73% van de aandelen (vereniging) vertegenwoordigt.

Iedereen was present, inclusief directie met Dolf Collee, Jeroen Slop, Edwin van der Sar en Marc Overmars. Gemoedelijker kon bijna niet, vandaar dat enkele commissarissen en directieleden genoodzaakt waren om de aandeelhouders persoonlijk een handje te schudden. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/95943/bava-vraag-me-af-hoe-jullie-mij-gevonden-hebben