Marjan Olfers

Onvrede bij Ajax over media-optredens Olfers: "De rancune proef je"

Bron: source

Er hebben bij Ajax veel mensen zich gestoord aan de media-optredens van Marjan Olfers de afgelopen weken, vertelt Mike Verweij in de in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De hoogleraar Sport en Recht, die in het verleden lid was van de Raad van Commissarissen van de Amsterdamse club, verscheen onder meer bij NOS Studio Voetbal en Beau om het vertrek van Marc Overmars te duiden.

Verweij pakt Olfers hard aan: ‘Dat vind ik heel gek van een hoogleraar’

Bron: www.voetbalzone.nl

Na het plotselinge vertrek van Marc Overmars als directeur voetbalzaken bij Ajax schoof Marjan Olfers geregeld aan in talkshows om duiding te geven. Clubwatcher Mike Verweij zet in de Kick-Off-podcast van De Telegraaf vraagtekens bij de optredens van de bijzonder hoogleraar Sport en Recht aan de Amsterdamse Vrije Universiteit, die in het seizoen 2011/12 actief was in de raad van

'Uit context gehaalde zin' perschef Ajax leidt tot verhitte discussie

Bron: source

Miel Brinkhuis baalt dat een uitspraak die hij vorige week tijdens een online bijeenkomst over het vertrek van Marc Overmars heeft gedaan anders is geïnterpreteerd dan hij heeft bedoeld. De perschef van Ajax zou volgens het NRC hebben gezegd dat hij het jammer vindt dat (voormalig) medewerksters van de club zonder toestemming van de media-afdeling met hun verhaal naar buiten zijn getreden. Aan tafel bij NOS Studio Voetbal bespreken Sjoerd van Ramshorst, Arno Vermeulen, Freek Jansen en Marjan Olfers de kwestie.

Uitspraak tijdens online bijeenkomst Ajax belooft weinig goeds

Bron: source

De beerput in de zaak-Overmars gaat voorlopig nog niet dicht. Vorige week woensdag heeft commercieel directeur Menno Geelen volgens NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst tijdens een online persbijeenkomst gezegd dat Marc Overmars niet alleen over de grens is gegaan, maar 'dat de grens niet meer in zicht was'. Hoogleraar sport en recht Marjan Olfers stelt dat Overmars 'echt niet alleen een paar foto's gestuurd'.

NRC: ‘In loop van maandag achtergronden bekend over vertrek Overmars’

Bron: ajaxfanzone.nl

Journalisten van NRC waren al langer bezig met de affaire rond Marc Overmars, zo vertelt Marjan Olfers maandagochtend in het NOS Radio 1 Journaal op NPO Radio 1. Volgens de hoogleraar sport en recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam – waar ze onderzoek doet naar grensoverschrijdend gedrag in de sport – lijkt het erop dat Ajax heeft gekozen voor een ‘vlucht naar voren’.

Beroep tegen schorsing Onana lijkt weinig kans te hebben

Bron: source

Het aanvechten van de schorsing van Andre Onana heeft weinig kans van slagen, vertelt hoogleraar sport en recht Marjan Olfers in een interview met Voetbal International. De doelman van Ajax is door de UEFA voor twaalf maanden geschorst voor het overtreden van de dopingregels. Bij een dopingcontrole in oktober werd het verboden middel furosemide in zijn urine aangetroffen. Bij monde van algemeen directeur Edwin van der Sar heeft Ajax laten weten naar het internationaal sporttribunaal CAS te zullen stappen.

Hoogleraar Olfers geeft Ajax weinig kans: ‘Dat vind ik een wonderlijke reactie’

Bron: www.voetbalzone.nl

Marjan Olfers geeft Ajax weinig kans bij het hoger beroep dat is aangespannen bij het sporttribunaal CAS als gevolg van de dopingschorsing van André Onana. De bijzonder hoogleraar sport en recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam vindt het logisch dat de UEFA heeft besloten om een schorsing op te leggen, nadat in de urine van Onana vorig jaar oktober

Pages

Subscribe to Marjan Olfers