Erelid

Opmerking Koeman over UEFA irriteert Van Praag: ‘Sloeg nergens op’

Bron: www.ad.nl

Michael van Praag heeft Ronald Koeman hoog zitten, maar hij snapt niet waarom de trainer van FC Barcelona onlangs tijdens een discussie over de Super League verklaarde dat het de UEFA alleen maar om geld is te doen. ,,Hij had zich beter even in situatie kunnen verdiepen, dat zou Louis van Gaal wel hebben gedaan”, zegt de bestuurder die vorige maand als erelid afscheid nam van de Europese voetbalbond.

25 jaar SV Ajax: ‘Teleurstelling mag je laten horen’

Bron: www.ajaxlife.nl

Aanvankelijk had Van Gaal helemaal niets met het Ajaxpubliek © Archief Ajax

Supportersvereniging Ajax bestaat dit seizoen 25 jaar. Een mooi moment om terug te blikken op onze eigen levensloop. Vijf jaar geleden spraken we voor Ajax Life met Louis Van Gaal over zijn kijk op SV Ajax.

De Supportersvereniging Ajax kende een ongekende groei in de succesvolle jaren onder erelid Louis van Gaal. Ajax veroverde de wereld en de supportersvereniging profiteerde mee. Sindsdien is er wel het een en ander veranderd.

25 jaar SV Ajax: Ereleden

Bron: www.ajaxlife.nl

Wim Jonk en Dennis Bergkamp werden in 1993 tot erelid van SV Ajax benoemd. © Archief Ajax

De Supportersvereniging Ajax bestaat dit seizoen 25 jaar. Een mooi moment op terug te blikken op onze eigen levensloop. Deze keer: onze ereleden.

Het aantal leden groeide in al die jaren tot boven de negentigduizend. Naast al die Ajacieden heeft SV Ajax ook nog zeven ereleden. Wie dat zijn, komt zo. Laten we eerst de vraag beantwoorden hoe iemand erelid wordt.

Pages

Subscribe to Erelid